Damian Gjiknuri

  • Tuneli i Llogarasë, vepra e cila premtua disa herë, por që vijon të mbetet ende projekt
  • A po përdoret ndryshimi i sistemit zgjedhor si fasadë?
  • Reforma zgjedhore, premtimi i pambajtur i gjithë politikës shqiptare
  • 8 premtimet madhore për Vlorën që “i mori era”
  • Sa taksa paguajnë kompanitë e naftës në Shqipëri? Shteti hesht
  • Tryeza për reformën zgjedhore dhe precedenti i ‘2 opozitave’
  • Tuneli panoramik i Pogradecit, objektiv i paarritur i zyrtarëve
  • Miliona lekë investime, hekurudha Fier-Vlorë ende nuk është funksionale
  • Rrugëtimi i Thumanë-Kashar, që prej mbrojtjes nga qeveria, tek anulimi i kontratës dhe “çmimi i lartë” i Zv/Kryeministrit