Damian Gjiknuri

  • Gjiknuri: Uzina e Ferrokromit Burrel prodhon 36 mijë ton në vit
  • Gjiknuri: Brenda vitit përfundon investimi për ujësjellësin e Përmetit
  • Edi Rama: Në vjeshtë nis puna në By-Passin e Fierit
  • Gjiknuri: TEC-i i Vlorës shpenzon afro 1,7 milionë dollarë në vit
  • Tiranë-Elbasan, rruga që nuk ka të sosur
  • Damian Gjiknuri: Në shtator nis puna në aksin Gjirokastër-Lazarat
  • Gjiknuri: Rruga hyrëse e Sarandës do të jetë gati përpara sezonit turistik
  • Bypassi i Vlorës dhe i Fierit duhet të rifillonin punimet në prill
  • Gjiknuri: 2017-ta me humbjet më të ulëta të energjisë në rrjet