Arben Ahmetaj

  • Kur do nisë puna për 3000 banesat individuale?
  • 20 pyetjet pa përgjigje për Ministrinë e Rindërtimit
  • Premtimet i bëri qeveria, ndihmën ua dha Zoti
  • Thumanë, në vend të kantiereve, grumbuj inertesh
  • Kantierët e ndërtimit me ‘dy fytyra’ gjatë dhe pas inspektimit nga Rama
  • Huaja 650 milionë euro, për qeverinë një sukses, për ekspertët me pasoja
  • Balla: Qeveria është duke konsultuar dhe konceptuar një paketë të tretë ekonomike
  • Vonesat e procesit të rindërtimit vënë në provë zotimet e kryeministrit Rama
  • “Hotelet në jug të Shqipërisë janë plot”, bizneset rrëzojnë deklaratën e Ahmetajt