Arben Ahmetaj

  • Balla: Qeveria është duke konsultuar dhe konceptuar një paketë të tretë ekonomike
  • Vonesat e procesit të rindërtimit vënë në provë zotimet e kryeministrit Rama
  • “Hotelet në jug të Shqipërisë janë plot”, bizneset rrëzojnë deklaratën e Ahmetajt
  • Kur do të jenë gati shkollat e rindërtuara pas tërmetit
  • Asgjë e re nga “rindërtimi”
  • Kryeministri Rama: Nuk do të vijë fundi i muajit pa pagën e gjithkujt në biznesin e vogël
  • Platforma online e Rindërtimit është “ende në rindërtim”
  • Ministri Ahmetaj ndryshon qëndrim për pasojat e tërmetit në rritjen ekonomike
  • Kryeministri Rama, i treti që shkel premtimin për pastrimin e inerteve në Durrës