Arben Ahmetaj

  • Arben Ahmetaj: “Konçesioni i sterilizimit ka ulur me 23% numrin e rasteve të infeksioneve post-operatore”
  • Çfarë ndodhi me parashikimet e Ahmetajt për “Buxhetin 2019”
  • Rrugëtimi i Thumanë-Kashar, që prej mbrojtjes nga qeveria, tek anulimi i kontratës dhe “çmimi i lartë” i Zv/Kryeministrit
  • Arben Ahmetaj: Financojmë universitetin tre herë më shumë se më parë
  • 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • Përgjigjet e Ahmetajt për investimet e huaja në Shqipëri
  • Ahmetaj: 2/3 e studentëve nga shkolla profesionale Kamëz tani punësohen
  • Ahmetaj: Në 2013-ën ishin 40 kompani lojërash fati, sot vetëm 20 kompani
  • Arben Ahmetaj: 2252 biznese janë mbyllur shtatëmujorin e parë të 2018-ës