BallinaFake newsKursi i parë fact-checking në Shqipëri!

Kursi i parë fact-checking në Shqipëri!

Faktoje në bashkëpunim me departamentin e Gazetarise dhe Komunikimit, me mbështetje të prezencës së OSBE-së, ka nisur kursin e parë Fact-Checking në Shqipëri.

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img