• Para-fushata e Bashës dhe Ramës për ekonominë dhe pikëpyetjet për përmbushjen e premtimeve
  • Shqipëria, as gjysmën e testeve të Maqedonisë në ditë
  • Basha ripremton anulimin e PPP-ve
  • Dita e parë e shkollës, Tirana ndër kryeqytetet më ‘kaotike’ në rajon
  • Shpenzimet për Shëndetësinë në rënie, pavarësisht pandemisë
  • Shpenzimet e institucioneve, “beteja” ligjore e Faktoje, në gjykatë
  • Vunoi përtej fasadës
  • Testi për COVID-19 në Shqipëri, më i shtrenjtë se në rajon
  • Në Manzë vijon problemi i mbetjeve, Bashkia Durrës ngarkon me përgjegjësi IKMT-në