• Rikonstruksioni i Teatrit “Bylis” në Fier, premtim i mbajtur
  • Terminali “modern” i autobuzëve në Fier, premtim i pambajtur
  • Dështoi premtimi për pastrimin e Gjanicës, kompanitë e naftës vijojnë të ndotin lumin
  • Qendra Shëndetësore në Urën Vajgurore, rikonstruksion në mes të pandemisë dhe mjete mbrojtëse me kursim
  • Akuzat e ndërsjella politike, shifrat reale të borxhit publik dhe 4 P-të
  • Shtrenjtimi i biletës së transportit ndërqytetas, thyhet “ndalimi kategorik” i qeverisë
  • A është e vërtetë rritja e pagave me 15% për mësuesit
  • Kush e mirëmban rrugën Rrëshen-Burrel?
  • Marrëveshjet Shqipëri-Kosovë; sa prej tyre janë zbatuar