• Çfarë kostoje do kenë anijet që prodhojnë energji për ekonominë dhe mjedisin
  • Sa kurseu qeveria me fikjen e dritave në akset rrugore?
  • Të diskriminuar, banorët e Ish-Kënetës peng i premtimeve të pambajtura për rrugët
  • Zbulimi i plotë i Amfiteatrit të Durrësit, premtim i së shkuarës dhe së tashmes
  • Kur do të jetë gati spitali i ri i sëmundjeve të brendshme në QSUT
  • “Lulëzon” biznesi informal për aksesin në e-Albania, të dhënat personale jashtë kontrollit
  • Inflacioni nisi të rritej që në 2021, ndryshe nga ç’deklaron ministrja e Financave
  • ‘Ngritja’ e bujqësisë në rënie të lirë, në 2021 pati vetëm 0.28% rritje
  • Punonjësit e Bashkisë Peqin 3 muaj pa rroga, shkak mungesa e arkëtimit të taksave