• Radiografia moderne në Divjakë, jashtë funksionit prej 5 vitesh, s’ka fonde për ta riparuar
  • Pse është i gënjeshtërt premtimi për 2 milionë pemë deri në 2030 në Tiranë?
  • Tavani” i çmimit të karburanteve që po na bie mbi kokë!
  • Dhjetëra gazetarë i bashkohen trajnimeve të Faktoje, mbi ligjin për të drejtën e informimit
  • Debunking/Veto e Turqisë antarësimin e Suedisë dhe Finlandës në NATO dhe si e pasqyruan media pro-turke
  • Faktoje trajnime me studentët/Verfikimi i fakteve thelbësor për gazetari cilësore
  • Debunking: A shkaktoi skandal shakaja e kryeministrit Rama në Maqedoninë e Veriut
  • Ofrimi me pagesë dhe vështirësitë në aksesimin e E-albania, deri tani asnjë masë kundër fenomenit
  • Braçe thotë të vërtetën! Bujqit konfirmojnë rritjen deri me 300% të kostove për plehrimin e tokës