• U mbajt premtimi për tekstet shkollore falas, por ekspertët janë të shqetësuar për cilësinë e përmbajtjes
  • Neni 3, “Top ping pongu” në fushën e Transparencës
  • Ahmetaj: Shqipëria i ka bërë të gjitha detyrat e shtëpisë, asnjë vend anëtar i BE nuk e pengon hapjen formale të negociatave
  • Faktoje prezanton raportin për nivelin e transparencës e llogaridhënies në 15 bashki
  • Vaksinat Johnson&Johnson, ende nuk kanë mbërritur edhe pse u premtuan për janarin
  • Banorët e fshatrave, të rinjtë dhe komunitetet vulnerabël, kategoritë më pak të vaksinuara në Korçë
  • Kërkesat që presin përgjigje nga Ministria e Shëndetësisë
  • A u ndërtua Ura e re e Tapizës brenda afatit të premtuar nga Ministrja Balluku dhe Kryeministri Rama?
  • A po realizohet objektivi i qeverisë për uljen e aksidenteve?