• Manastirliu: Në dhjetor vihen në funksion urgjenca e re dhe sallat operatore në Spitalin e Kukësit
  • Sa u zbatua urdhëri për vaksinimin e detyruar të studentëve dhe pedagogëve në Vlorë
  • Rama: Bizneset që nuk vetërregullojnë pagat deri në 20 janar do hetohen për evazion
  • Qeveria propagandon fondin për fermerët, por ata po falimentojnë nga shtrenjtimi kostove
  • Shembjet tek zona 5 maji nuk u pezulluan, juristët argumentojnë ku po gabon bashkia
  • U premtua zgjidhja e problemit të vaditjes në Pogradec, por sistemi mbetet jashtë funksionit prej 3 dekadash
  • Çuçi- Rritje deri në 150% të pagës nga janari 2022 për policët që punojnë larg vendbanimit
  • 1 qershori i qeses “së fundit” plastike! Premtimi që frymëzon drejtuesit e Ministrisë së Mjedisit
  • Aeroporti i Vlorës, pa leje ndërtimi brenda zonës së mbrojtur?