• Qeveria mban ‘të ngrirë’ paketën anti-shpifje, ekspertët kërkojnë tërheqjen e plotë të ligjeve
  • Foto nga Lufta II Botërore po ‘shiten’ si pamje nga lufta në Ukrainë
  • Kujdes nga fushatat “Help to save Ukraine”
  • Lufta me Ukrainën nisi sot, por konflikti ka kohë që ushqehet nga propaganda dhe dizinformimi rus
  • Si po zvarritet ndërtimi i mbikalimit të premtuar në Unazën Jugore Elbasan
  • Rama: Golem, gati për të hapur dyert për 45 familjet e prekura nga tërmeti
  • A u propagandua me dhënien e çelësave në dorë për apartamentet e reja në Laç?
  • RAPORTI PËR NIVELIN E TRANSPARENCËS E LLOGARIDHËNIES NË 15 BASHKI
  • Sa herë e shkeli premtimin Manastirliu për qendrën terapeutike të fëmijëve me aftësi ndryshe