• A u fuqizua shërbimi publik për shëndetin mendor pas pandemisë dhe çfarë alarmi ngrenë ekspertët për të ardhmen
  • Veliera në Durrës, investimi mbi 800 milionë lekë i mbetur “peng” prej vitesh
  • “Kushtet e jashtëzakonshme” të motit mbyllin shkollat për tri ditë, po gjithë dimrin si ngrohen nxënësit?
  • Përhapja e Covid, deri në fund të dhjetorit u mbyllën 16 shkolla në 9 qarqe të vendit
  • Numër i kufizuar testesh të shpejta në qendrat shëndetësore, MSH refuzon të përgjigjet për sasinë që ka gjendje
  • Emiriana Sako: Nxënësit e shkollës “Pal Zefi” do mësojnë në kushte komode
  • Deputeti i PD Saimir Korreshi: Ke frikë të hysh në spitalin e Lushnjës
  • Rindërtimi i godinës së bashkisë Vorë ende nuk ka nisur
  • Premtimi i shkelur për ujësjellësin dhe dëmet e parikuperushme në qendrën historike të Gjirokastrës