• Mbeturinat ‘përmbytin’ Drinon, pushteti vendor shkeli premtimin për gjobitjen e ndotësve
  • Vaksinimi i administratës publike, asnjë shifër konkrete nga Ministria e Shëndetësisë
  • Novosela u përmbyt edhe me argjinturën e re, bashkia fajëson legalizimet brenda shtratit të lumit
  • Në 8 vjet të mbledhjeve të përbashkëta Shqipëri-Kosovë, u arrit ‘qëllimi’, por jo rezultatet
  • A u rehabilituan qendrat shëndetësore në periferi, siç u premtua 3 vite më parë?
  • Tritan Shehu: 21 mijë persona humbën jetën nga Covid/ Eurostat dhe “The Economist” tregojnë vetëm për 11 mijë persona
  • Rindërtimi i lagjes “5 Maji” dhe premtimi i Veliajt që nuk përputhet me marrëveshjen për shpronësimet
  • Edi Rama: Hapësira e parcelave bujqësore në shkolla duhet të bëhet realitet
  • Projekti për qendrën historike të Durrësit, Bashkia asnjë datë për nisjen e punimeve