• Vlorë dhe Elbasan, rreth 300 familjet e prekura nga tërmeti, pa dëmshpërblim
  • Mbi 1 mijë ndërtime në tri vite në Tiranë, 60 për qind e firmave nuk justifikojnë burimet financiare
  • Argëtim me “pikatore” në Vlorë, kufizimi i muzikës paralizon lokalet
  • Semani dhe Darëzeza, plazhet e “harruara” nga pushteti
  • Covid-19 “penalizon” 300 mijë të sëmurë kronikë
  • Në Manzë vijon problemi i mbetjeve, Bashkia Durrës ngarkon me përgjegjësi IKMT-në
  • Pylli në Seman, mes kërcënimit të zjarreve dhe ndotjes
  • Ku do ulen 13 mijë nxënës të shkollave që prishi tërmeti në Durrës?
  • Largimi i të rinjve vë në pikëpyetje 500 milionë lekët e shpenzuara për Planin Kombëtar të Veprimit për Rininë