• Kryeministri Edi Rama bie sërish në “kurthin” e dezinformimit?!
  • A mund të ishte parandaluar kriza në Kakavijë?
  • Testimi serologjik dhe paqartësitë mbi shtrirjen e procesit
  • Tregu i Zdrales, falimentimi dhe “shkëndijat” mes pushtetit vendor e qeverisë
  • Pandemia “paralizon” pikën e kalimit kufitar në Muriqan
  • Gjirokastra, pasoja nga emigracioni dhe pandemia e Covid-19 
  • Si të mbrojmë shëndetin mendor gjatë pandemisë
  • Projekti i dhuruar për Teatrin Kombëtar, i pazbatueshëm, 500 mijë euro për të riun
  • Kush i ndihmoi të moshuarit në fshatra gjatë izolimit nga pandemia