• Pandemia dhe rindërtimi, sa i qëndron kryeministri Rama premtimeve?
  • A pati nevojë bujqësia për paketë ndihmëse ekonomike?
  • Shkelen sërish afatet e kryeministrit Rama, asnjë nga 143 shkollat e dëmtuara nuk është gati
  • Tërmeti dhe pandemia vështirësojnë nisjen e procesit fizik mësimor 2020-2021 në Tiranë
  • Balluku: Brenda muajit korrik përfundojnë 11,5 kilometrat e parë të By-Passit të Vlorës
  • Biznesi turistik në Vlorë, mbijetesë me “pahir” gjatë pandemisë
  • Shkodër, pandemia shkaktoi një kontigjent tjetër të varfërish që nuk u ndihmua
  • Dezinformimi mbi shpikjen e vaksinës
  • Rritje e ndjeshme e kultivimit të kanabisit në katër vitet e fundit