Ministria e Infrastruktures dhe Energjise

  • Incineratori i Fierit, mes tejkalimit të afateve dhe “gllabërimit” të parave publike
  • A ndikoi hapja e transportit publik në shtimin e të prekurve me Covid-19?
  • Rama: Brenda muajit qershor do asfaltohen 10 kilometrat e parë të segmentit 3 në rrugën e Arbrit
  • Emergjencë mjedisore dhe financiare, inceneratori jo funksional i Fierit “gllabëron” çdo vit 7,5 mln euro
  • Rama: Nuk do të ketë antena 5G në Shqipëri
  • Aeroporti “Nënë Tereza” në “karantinë”
  • Klimë e favorshme apo zhgënjyese për investimet e huaja?
  • Sa taksa paguajnë kompanitë e naftës në Shqipëri? Shteti hesht
  • Ishulli i gënjeshtërt i qeverisë në mes të Osumit