Ministria e Infrastruktures dhe Energjise

  • Makinat e blinduara në Shqipëri dhe numri i lartë që mund të paralajmërojë për situatën e sigurisë
  • Porti “5 mld dollarësh’’ i Karpenit, projekti gjigand që mbeti thjesht ide
  • Miliona lekë investime, hekurudha Fier-Vlorë ende nuk është funksionale
  • Rrugëtimi i Thumanë-Kashar, që prej mbrojtjes nga qeveria, tek anulimi i kontratës dhe “çmimi i lartë” i Zv/Kryeministrit
  • Gjiknuri: Uzina e Ferrokromit Burrel prodhon 36 mijë ton në vit
  • Gjiknuri: TEC-i i Vlorës shpenzon afro 1,7 milionë dollarë në vit
  • TEC-i i Vlorës, jofunksional por shpenzon miliona euro në vit
  • Tiranë-Elbasan, rruga që nuk ka të sosur
  • Gjiknuri: Rruga hyrëse e Sarandës do të jetë gati përpara sezonit turistik