Ministria e Bujqesise

  • Çfarë tregojnë shifrat e 2019-s për bujqësinë dhe blegtorinë
  • Monika Kryemadhi: Shqipëria para dy vitesh më shumë eksportonte se importonte prodhime bujqësore
  • Zv. Ministri i Bujqësisë: Eksportojmë xhinxher e shafran, mbi një milion euro fitim në vit për secilën prej tyre
  • Peleshi: Ndalojmë pesticidet që dëmtojnë kolonitë e bletëve
  • Zv/ministrja e Bujqësisë siguron konsumatorët për cilësinë e produkteve ushqimore
  • Lindita Nikolla: Në 20 shkolla 9-vjeçare ka nisur projekti pilot “Bëjmë detyrat e shtëpisë”