Edi Rama

  • Fundjava pa makina në kryeqytet, a mund të bëhet realitet?
  • Rritja e çmimeve “eklipsoi” indeksimin e pensioneve
  • 45 ditë pas shpalljes, ka ende persona që presin pagën e parë të luftës
  •  “Paketa e zgjeruar”, bizneset e mëdha dhe ato turistike në përpjekje për të mos falimentuar
  • Kur do të jenë gati shkollat e rindërtuara pas tërmetit
  • Kryeministri Rama shkel sërish afatet për pagën e parë të luftës
  • Çfarë u mungon dy paketave të ndihmës ekonomike nga qeveria, sipas ekspertëve
  • Kryeministri Rama: Deri në fund të javës do të miratohen 60442 paga lufte
  • Ministrja Manastirliu: Pensionistëve do t’u dërgohet pensioni në shtëpi