Edi Rama

  • Rrugëtimi i Thumanë-Kashar, që prej mbrojtjes nga qeveria, tek anulimi i kontratës dhe “çmimi i lartë” i Zv/Kryeministrit
  • 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • Arsimi falas, premtimi në letër
  • Premtimi i qeverisë për arsim falas
  • Edi Rama: Në vjeshtë nis puna në By-Passin e Fierit
  • Edi Rama: Shpifja dënohet me burg në 25 vende të BE-së
  • Edi Rama: Kemi rritur vetëm dy taksa
  • Gjimnazet e vendit pa oficerë sigurie
  • Edi Rama: Nga sot në 150 gjimnaze të vendit do të ketë oficerë sigurie