BallinaKomunitetet lokale kundër dezinformimitKomunitetet lokale kundër dezinformimit - Part 1

Komunitetet lokale kundër dezinformimit – Part 1

Pandemia kërkon transparencë dhe informim 🧐

Për të luftuar infodeminë, nevojiten fakte dhe jo opinione 🤐

Për të luftuar infodeminë, Faktoje realizoi 50 shkrime në 6 qytete të vendit ✍️

Faktet shpëtojnë jetë! 👍

Beso tek Faktet! 🔍

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img