BallinaFake newsDezinformimi mbi shpikjen e vaksinës

Dezinformimi mbi shpikjen e vaksinës

Mos u rrej! Fakto edhe ti!
Lajmet më të klikuara edhe për ty në këtë periudhë pandemie, me siguri lidhen me gjetjen e vaksinës.
Ne mezi presim që ajo të krijohet. Ndaj besojmë se edhe ti, je “peshkuar” nga këto lajme. I ke klikuar e me siguri, më pas edhe i ke shpërndarë.
Në kohën e pandemisë, infodemia ka marrë përmasa të mëdha.
Ndaj ne do ju japim disa këshilla të thjeshta por me vlerë se si të mos gënjehesh masivisht edhe ti nga “shpikjet” në situata krizash si kjo e pandemisë.
Zgjidh zinxhirin e disinformimit. Kopjo dhe ndaje këtë tekst. Faktet kanë rëndësi!

Të fundit

Më të lexuarat

spot_img