• Portalet Pro-Turke në Hapësirën Mediatike Shqiptare
  • “Deputeti” që akuzon Ukrainën për masakrën në Bucha, i arratisur në Rusi prej fillimit të luftës
  • Vlorë/Të rinjtë: Verfikimi i fakteve për tematika që na prekin çdo ditë
  • Në 4 muaj Shqipëria importoi 10-fishin e vezëve të 2021, shkak sipas ekspertëve është gripi i shpendëve
  • A po i shpëton xhepat e qytetarëve përcaktimi i produkteve të shportës nga Bordi i Transparencës?
  • Qeveria tkurr premtimin për vaksinimin anticovid të popullatës, interesi i qytetarëve në pikiatë
  • Rama: “Ne as kemi dhe as do të kemi mungesë mjekësh e infermierësh”
  • Shqipëria, nga superfuqi e premtuar në 2005, në ‘lypëse’ të energjisë
  • “Tri betejat” e vaksinës: Krijimi, sigurimi dhe kontestimi….