• Sa të besueshme janë shifrat për numrin e të vaksinuarve në administratën publike dhe privat
  • Debunking/ Lajmet për kërcënimin rus për armët bërthamore rritën panikun mes lexuesve
  • Të rinjtë mësojnë mbi metodat e verifikimit të fakteve dhe si të mbrohen nga dizinformimi
  • Bullgaria ‘forcon’ kushtet ndaj RMV, pasojat rrezikojnë zvarritjen e integrimit të Shqipërisë
  • Kuvendi i Shqipërisë-Dekreti i presidentit për paketën antishpifje vazhdon të jetë në kalendarin e punimeve
  • Institucionet publike po zëvendësojnë përgjigjet e kërkesave për informacion, me deklaratat për mediat
  • A ka punuar pa leje mjedisore inceneratori i Tiranës?
  • A po e mbrojmë Vjosën?! Vendimet ligjore që rrëzojnë premtimin e Ramës!
  • E vërteta e fotos me dy ushtarët që djegin flamurin shqiptar në Ukrainë dhe a po sponsorizohen fushata të urrejtjes etnike