• Shqipëria, e fundit për shpenzimet buxhetore për shëndetësinë në krahasim me disa vende të rajonit
  • Prishtinë/ 3 vite pas premtimit për qendrën strehimore, qentë e rrugës ende problem për qytetarët
  • Policia e Shtetit ‘në borxh’ me efektivët, pagesa të prapambetura dhe jo më shumë se 16 orë shtesë në muaj
  • Fasha e energjisë 700 kilovat; 7 vitet që e kthyen “strehën e maskarenjve” në ide novatore antikrizë
  • Faktoje me të rinjtë e Dibrës , mjetet si mos bien pre e disinformimi
  • A është vetoja bullgare ndaj Maqedonisë së Veriut, pengesa për Konferencën Ndërqeveritare me BE?
  • Investimet gjermane në qarkun e Korçës
  • Rruga e Arbrit vazhdon të zvarritet dhe “gllabërojë” para
  • A do ndihet rritja e pagës me 6% për mësuesit, në këtë kohë krizash dhe rritje çmimesh?