• Guroret/Shkatërrimi i natyrës me “leje” mjedisore
  • Fatura për përpunimin e mbetjeve të Durrësit për 10 vjet, është 30 milionë euro
  • Ku po depozitohen mbetjet e bashkisë Shijak?
  • U premtua ndriçimi i 15 kalave historike, por ende nuk janë gjetur fondet!
  • Qendra shëndetësore verore, a po përdoren për identifikimin e COVID-19?
  • “Lungomare 2“, projekti qindramilionësh që zvarritet në mungesë të transparencës
  • Kulla e Sahatit dhe Teqeja e Dollmës në Krujë, sa po kushton restaurimi?
  • Miliona euro për impiante, ujërat e zeza derdhen ende në det
  • Dyfishimi i ndihmës ekonomike, premtim i mbajtur për 6 muaj