• Po shkojmë drejt vaksinimit të detyruar anticovid, por epidemiologët kanë disa paralajmërime
  • Artur Bushi: Qendra shëndetësore në Borizanë gati gjatë muajit gusht
  • Çfarë e kërcënon vaksinimin e plotë të popullsisë brenda afatit të premtuar nga qeveria?
  • Qeveria bën transparencë për pagesat e vaksinave Coronavac e Sputnik, por ‘harron’ Pfizer
  • Bashkia Shijak refuzon të përgjigjet zyrtarisht për çështjen e mbetjeve
  • Gjirokastër, shumica e romëve refuzon vaksinimin, pavarësisht lëvizjeve të shpeshta drejt Greqisë
  • Kush po e fsheh të vërtetën për venddepozitimin e plehrave të Shijakut?
  • Shërbim i mangët zjarrfikës kërcënon bashkitë e qarkut Gjirokastër dhe qendrën e saj historike
  • 9 muaj nga afati i përfundimit të rindërtimit, është realizuar më pak se gjysma e fondeve të planifikuara