• Vaksina anticovid po vijnë çdo javë, por vonesa e Coronavac ngriti disa pikëpyetje
  • Elbasan, vaksinimi i personelit të turizmit pengohet nga informaliteti
  • Sezon i vonuar turistik në Velipojë dhe sprova në vitin e dytë pandemik
  • Firmoset marrëveshja e dytë ‘sekrete’ për vaksinat nga Turqia, por ende nuk dihet kur vijnë
  • Shkëmbimi i dobët tregtar Shqipëri-RMV, u përkeqësua gjatë pandemisë
  • Mësuesit u trajnuan, por mungesa e aksesit në platforma uli efektshmërinë e mësimdhënies
  • Shëngjini me shpresë tek turizmi, pas vitit të krizës pandemike
  • Rama: 128 shtëpi do të përfundojnë më pak se dy muaj në Fushë Krujë
  • Vaksinimi në Shqipëri, ku po ‘çalon’ transparenca