• Qytetarët, prej ditësh pa maska në rrugë dhe autobusë, edhe pse vendimi hyn në fuqi nga 1 qershori
  • Euro-integrimet, ndarja e RMV-së dhe Shqipërisë mund të nxisë pakënaqësi
  • Monumentet e Kulturës kërcënohen nga klima, neglizhenca dhe koncesionet, sipas ekspertëve
  • Blendi Klosi: Në Shqipëri erdhën mbi 2 milionë e gjysmë turistë në 10 mujorin e parë të 2020-s
  • Vlora nis sezonin me shpresën tek prenotimet nga Lindja
  • Vetëm gjysma e fondit të rindërtimit u realizua në vitin 2020, kompanitë përfituese “emra të njohur”
  • Rama: Do të ul TVSH e energjisë në 6 për qind dhe do zeroj taksën për ushqimet
  • Ministria “e padepërtueshme” mbi faturën e rindërtimit edhe pas 4 muajsh
  • Edhe këtë vit, qarku Korçë teston forcat për turizmin në pandemi