• Përfshirja e gjobës për maskën në faturën e OSHEE komplikohet nga barriera ligjore
  • Afatet e shkelura për rindërtimin e shkollave në Krujë
  • Shkollat e rindërtuara në Durrës hapen pa u përfunduar të gjitha shërbimet
  • Komunitetet lokale kundër dezinformimit – Part 1
  • Premtimi për kanalizime në Grizë, Zharrëz dhe Frashër të Patosit ende i pambajtur
  • “Gardh me tela”në korridorin Ballkanik, mbi 12 mijë emigrantët të paligjshëm në Shqipëri dhe në Maqedoninë e Veriut
  • Emergjencat Civile, një vit pas tërmetit
  • Kur do të jetë dimri i fundit në çadra për banorët e Thumanës?
  • 1 vjetori i tërmetit, Kurbini bashkëjeton me gërmadhat dhe premtimet e shkelura për rindërtim