• Borxhet, pandemia apo rindërtimi
  • Durrësi me papunësi të lartë nga “shterimi” i turistëve
  • Respiratorët dhe shifrat që nuk përputhen me deklarimet
  • Në kërkim të shifrave dhe transparencës për stafin mjekësor të prekur nga COVID-19
  • Çfarë do të ndodhë me 6500 gjobat në fuqi për këmbësorët “e pabindur”?
  • Informacioni përhapet më shpejt se edhe vetë virusi
  • Gjyqet e Shqipërisë në Arbitrazh, “lufta e humbur” dhe mungesa e transparencës nga Avokatura e Shtetit
  • Mësimi online, sa nxënës “u përjashtuan”?!
  • A u rrit mirëqenia më shumë se sa borxhi, siç Beqaj deklaroi?