Mos u rrej! Fakto edhe ti!

Mbi 200 persona kanë humbur jetën.

Mijëra të tjerë po vuajnë pasojat e ankthit dhe depresionit.

Mbani maskën.

Dezifektoni duart.

Ruani distancën.

Faktoje ju fton të luftoni pandeminë, por edhe infodeminë

Faktet sot mbrojnë jetën. Ky është misioni ynë.