• Transporti publik në “krizë”
  • Investimet në Pustec, premtimi i pambajtur i homologëve të Shqipërisë e Maqedonisë së Veriut
  • Riatdhesimi i shtetasve shqiptarë nga Siria, ende në “vendnumëro”
  • Leksionet e COVID-19 për uljen e ndotjes së ajrit në Tiranë
  • Kush po e “promovon” thyerjen e rregullave për distancimin social…
  • Veliaj: Po i shërbejmë 25 mijë familjeve në shtëpi
  • Shqiptarët populli më i varfër në Europë e Ballkan, por me çmimet më të shtrenjta
  • Kushtet dhe të drejtat e refugjatëve në Shqipëri
  • Tuneli i Llogarasë, vepra e cila premtua disa herë, por që vijon të mbetet ende projekt