• Klima verore nuk do të na shpëtojë nga koronavirusi
  • Çfarë tregojnë shifrat e 2019-s për bujqësinë dhe blegtorinë
  • Shqiptarët, populli më i varfër në Europë e Ballkan
  • Thumanë, në vend të kantiereve, grumbuj inertesh
  • Bashkia Durrës, informacioni për rindërtimin në “karantinë”
  • Kantierët e ndërtimit me ‘dy fytyra’ gjatë dhe pas inspektimit nga Rama
  • 15 kushtet e Bashkimit Europian për Shqipërinë, as gjysma nuk janë përmbushur
  • Rama: Nuk ka 15 kushte për të shkuar drejt Konferencës së Parë Ndërqeveritare
  • Qeveria dhe opozita fushatë premtimesh për biznesin e vogël