• Sa i ndotur është ajri në Tiranë?
  • Të pavërtetat e kryeministrit Rama mbi paketën “anti-shpifje”
  • Reagimi i organizatave mediatike mbi shtyrjen e votimit të paketës anti-shpifje
  • Në pritje të Komisionit të Venecias, “ngrin” Paketa Antishpifje
  • 6 “ultimatumet” e Lulzim Bashës dhe rikthimi aty ku e nisi
  • Milionat për sterilizimin e mjeteve kirurgjikale , “luksi” që s’ia lejon vetes as Gjermania dhe Italia
  • Qendrat shëndetësore të rikonstruktuara, por jo në funksion të qytetarëve
  • A e ulën korrupsionin institucionet “e reja” në drejtësi?
  • Erdhi uji… në 2020-n