• Veliaj: Tirana i jep zgjidhje përfundimtare strehimit të komunitetit rom
  • Komuniteti rom ende jeton në tenda
  • Xhaçka: Shqipëria do të rrisë me 60% prezencën e trupave të saj në Afganistan
  • Veliaj: 3000 bursa për nxënësit ekselentë janë buxhetuar për vitin 2017
  • Edi Rama: Sot ne numërojmë plot 17 prokurorë dhe gjykatës të niveleve më të larta që janë tërhequr nga vetting-u
  • Rama: Pagat për mësuesit e shkollës fillore janë rritur me 10%
  • Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe drejtoria në varësi nuk njeh ligjin për “Të drejtën e informimit”
  • Manastirliu: Skema e bonusit 100-mijë lekë për mjekët që shkojnë në rrethe funksionoi
  • Ahmetaj: 260 mijë vende të reja pune janë hapur në mandatin e parë të qeverisë Rama