shqiperi

  • Si do të “mbijetojnë” qytetet turistike nga koronavirusi
  • As punësimet e reja nuk mbulojnë nevojat e spitaleve për mjekë specialistë
  • “Punësim dhe dinjitet”, qeveria shkeli zotimin për Ballshin e Poçemin
  • Rama: Policia e Shtetit është shumë herë më e mirëpaguar se ç’ishte dje
  • Sa reale janë premtimet e Bashës në “lupën” e ekspertëve
  • Karta shqiptare e studentit, sa larg Europës!
  • Ministritë “hermetizohen”, nuk japin faturat e shpenzimeve të ministrave
  • Një letër nga Britania për të mos u hedhur në “koshin e plehrave” të Ksamilit
  • Aeroporti i milionëve të grabitur ndër vite dhe një pikëpyetje e madhe për sigurinë