shqiperi

  • Shqipëria ka gjysmën e mjekëve që ka RMV dhe dyfishin e vdekjeve në radhët tyre, gjatë pandemisë
  • Lufta kundër korrupsionit dhe “notat jo kaluese” që penalizojnë Shqipërinë
  • Premtime vetëm në letër për pikë të përbashkët doganore Maqedoni e Veriut – Shqipëri
  • Në RMV ka nisur aplikimi i testeve të shpejta për Sars-Cov-2, Shqipëria “pret” 2021-in
  • A duhet “fajësuar” Maqedonia e Veriut se penalizoi Shqipërinë për negociatat me BE-në?
  • Konferenca e Parë Ndërqeveritare, kornizat negociuese dhe shanset e zbehura të Shqipërisë për anëtarësim
  • Karpeni, mes portit imagjinar dhe mundësive të pashfrytëzuara për zhvillim
  • Marrëveshjet Shqipëri-Kosovë; sa prej tyre janë zbatuar
  • Shqipëria, as gjysmën e testeve të Maqedonisë në ditë