shqiperi

  • Organizmat ndërkombëtarë, kërkesë Shqipërisë: Rrisni investimet në shëndetësi
  • Bilanci i COVID-19 një muaj pas shfaqjes në Shqipëri
  • Çfarë ndodh me bujqësinë shqiptare në situatën e COVID-19
  • COVID-19/ Ku ndryshon kurba e Shqipërisë me të Italisë dhe Kinës
  • Shqipëria, vendi me numrin më të ulët të mjekëve dhe infermierëve në rajon
  • S&P: Ekonomia shqiptare ndër 15 më të rrezikuarat në botë nga COVID-19, ndikim të madh në turizëm
  • Në Ballkan ka ankesa për numrin e ulët të testimeve për COVID-19  
  • Çelen negociatat me BE-në, por ku jemi me 9 kushtet e Gjermanisë?
  • Sa e përgatitur ishte Shqipëria për pandeminë “COVID-19”?