Lulzim Basha

  • Basha ripremton anulimin e PPP-ve
  • Politikanët e 2020-s me premtimet e 1990-s
  • A po përdoret ndryshimi i sistemit zgjedhor si fasadë?
  • A e ndihmon vendin anulimi i PPP-ve siç sugjeron Basha?
  • Veliaj, 4 të pavërteta në një argument
  • Lulzim Basha: Asnjë i arrestuar për 24 jetët e humbura në Thumanë
  • 6 “ultimatumet” e Lulzim Bashës dhe rikthimi aty ku e nisi
  • Nga trami tek autobusët elektrikë, saga e premtimeve për transportin publik në Tiranë ndër vite
  • Tryeza për reformën zgjedhore dhe precedenti i ‘2 opozitave’