Lulzim Basha

  • SKANIM I 5 KRITEREVE – A i ka përmbushur Shqipëria kushtet e BE për hapjen e negociatave
  • Sheshi “Skënderbej” dhe beteja miliarda lekëshe e dekadës së fundit
  • 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • Basha: Dako bashkëpunoi me grupet kriminale për blerjen e votave
  • Basha: 13 mijë biznese të mbyllura në vitin 2017