Edi Rama

  • Çfarë ndodhi me rihapjen e premtuar të kufijve tokësorë më 1 qershor?
  • Kryeministri Rama: Deri në fund të muajit do kemi strategjinë e re për transportin publik
  • Çfarë e kushtëzon planin për ndërtimin e kullave pas Teatrit Kombëtar?
  • Dikur edhe kryeministri Rama planifikonte restaurimin e Teatrit Kombëtar
  • Çfarë do të bëhet me gjobat që shqiptarët po marrin nga shteti grek?
  • Zbutja e papunësisë në Shqipëri, e kushtëzuar nga rikthimi i pandemisë
  • Planet “e vjetra” për Teatrin e ri dhe si u përdor Piramida në këto 20 vite
  • Pas 81 vitesh, rrafshohet Teatri Kombëtar
  • COVID-19 rrit “legalizimin” e punëtorëve sezonal me Greqinë