Edi Rama

  • Ministria e Shëndetësisë dhe kreu i qeverisë mbajnë premtimin për fishat e diabetit
  • Të sëmurëve me tumor u sigurohet herceptina
  • Edi Rama: Nga zero mësues ndihmës në 2013, sot ka 310