Edi Rama

  • Edi Rama: Berati u vizitua nga 13 mijë turistë në 2013 dhe nga 74 mijë vitin e shkuar
  • Rama: 613 kilogramët e kokainës u kapën pa bashkëpunimin e ndërkombëtarëve
  • Rama: Janë 10 036 familje që kanë përfituar për herë të parë ndihmë ekonomike
  • Rama: Rritja ekonomike është katërfishuar gjatë 4 viteve
  • Edi Rama: Sot ne numërojmë plot 17 prokurorë dhe gjykatës të niveleve më të larta që janë tërhequr nga vetting-u
  • Rama: Pagat për mësuesit e shkollës fillore janë rritur me 10%
  • Hapja e rezervuarëve ndikoi në përmbytjet e dhjetorit?
  • Gjiknuri: Ujësjellësi i Lezhës garanton 24-orë ujë në ditë
  • Edi Rama: Çmimi i energjisë elektrike nuk është rritur