Edi Rama

  • Edi Rama: Nga sot në 150 gjimnaze të vendit do të ketë oficerë sigurie
  • Ndërtimi i 17 shkollave të reja në Tiranë
  • Edi Rama: Në Tiranë këtë vit janë regjistruar 5 vrasje
  • Edi Rama: Të jesh punëkërkues është një nga kriteret për të marrë ndihmë ekonomike
  • Qeveria Rama dhe premtimet konfuze për librat falas
  • Blendi Klosi: Të rinjtë që dalin nga arsimi profesional në Lezhë janë 100% të punësuar
  • Rama: Rrogëtarët me 600 mijë lekë paguajnë më pak taksa se në 2013-ën
  • Tiranë-Elbasan, rruga që nuk ka të sosur
  • Rrëshqitjet në Gjirokastër, Rama: Do të ndërhyjmë për ta zgjidhur një herë e mirë