Bashkia Vlore

  • 8 premtimet madhore për Vlorën që “i mori era”
  • Vlorë/ Mjedisi dhe turizmi, 4 vite pas premtimeve të Dritan Lelit
  • “Faktoje” teston 61 bashkitë, vetëm 18 kthejnë përgjigje në kohë
  • Bashkia Vlorë nuk e “shtrëngon” dorën për zbukurime fundviti, përsëri miliona lekë
  • 10 nga gënjeshtrat “më të bukura” të politikës shqiptare për 2018-ën
  • Ujrat e zeza derdhen në det
  • Zëvendësim i vazhdueshëm i pishave përgjatë Lungomares
  • Dritan Leli: Nga cepi në cep Vlorën e përshkon për 3-4 minuta edhe gjatë sezonit turistik