• Lulzim Basha: Me këta në pushtet, janë mbyllur 82 mijë biznese
  • Klosi: Vetëm per 10 muaj Shqipërinë e kanë vizituar 6.7 milionë turistë
  • Foto-kolazh nga Lançimi i Faktoje
  • Kumbaro: Numri i turistëve në trashëgiminë kulturore për dy muajt e parë të 2018-ës është rritur me 91% krahasuar me vitin 2017
  • Lançimi zyrtar i Faktoje
  • Rama: Janë 10 036 familje që kanë përfituar për herë të parë ndihmë ekonomike
  • Gazetarë profesionistë flasin për FAKTOJE ( shërbimi Fact-Check)
  • Nishani: 300 mijë shqiptarë aplikuan për t’u larguar nga vendi në 2016
  • Bypassi i Vlorës dhe i Fierit duhet të rifillonin punimet në prill